A JOHN TAYLOR WEB DESIGN AJÁNLATA

Nem minden kezdő vállalkozás teheti meg, hogy korlátlanul költekezzen, amikor elindít egy új üzletet, szolgáltatást. Mi úgy gondoljuk, a modern üzleti élet egyik alapja az internetes jelenlét. Kiemelten fontosnak tartjuk a saját weboldalt. A John Taylor Webdesign ebben próbál segítséget nyújtani.

OLVASSA TOVÁBB
MINDIG KÉSZEN ÁLLUNK EGY ÚJ KIHÍVÁSRA

A weboldalon múlik a vállalkozás láthatósága, megismertetése és minősítése. Ha nem kelti fel a látogató érdeklődését a honlap, előfordulhat, hogy a leendő megrendelő a versenytársat fogja észrevenni és megkeresni. Ebben próbálunk segíteni költségkímélő, „HELP csomagunk” ajánlásával. A „HELP csomag” egy új, a megbízó részére tervezett, weboldal bérlési lehetőséget biztosít, a vállalkozás tulajdonosa számára! Költségkímélő egy olyan vállalkozás számára, ahol az induló költségkeret nem engedi meg, egy több százezer forintos üzleti weboldal megvalósítását, de a megrendelő fontosnak tartja a színvonalas megjelenést az internet világában, ahol szeretné megmutatni magát.

1
HELP csomag
1
fős csapat
1
visszatérő ügyfél
A „HELP csomag,”

A honlap elkészítéséhez és működéséhez szükséges egy általunk regisztrált új domain név, valamint általunk biztosított tárhely. 


Ha a vállalkozása bármilyen ok miatt nem hozza azt, amit elvártak tőle vagy kudarcot vall, nem kell tovább fizetni a havi bérleti díjat!


A „HELP csomag” ajánlatunkkal Mi, a készítők vállalunk kockázatot, de mivel segíteni szeretnénk induló vállalkozásoknak, ennyit bevállalunk, "mert befektetés nélkül nincs nyereség". 


Ára: egyszeri 50 000 Ft + havonta 10 000 Ft bérleti díj.


 A csomag tartalma maximum 5 oldal elkészítése. 

( Az Adatvédelmi szabályzat, Impresszum oldalak nem számítanak bele az alapcsomagba. A weboldalhoz, szükség esetén plusz oldalakat lehet rendelni.)

 

Megrendeléskor rögzítésre kerül a weboldal értéke, amit a későbbiek folyamán bármikor kifizethet és teljes mértékben a vállalkozása tulajdonába kerül a domain név valamint a weboldal és a hozzá tartozó tárhely.

Ha honlapot szeretne keressen minket itt!
softwar1
A „J.T. Web csomag”

A honlap elkészítéséhez és működéséhez szükséges egy általunk regisztrált új domain név, valamint általunk biztosított tárhely.


 A honlap elkészítése után, teljes mértékben a vállalkozása tulajdonába kerül a domain név valamint a honlaphoz tartozó tárhely. 


 Ára: 180 000 Ft-tól.


 


Ha honlapot szeretne, keressen minket itt!
A
OLVASSA TOVÁBB

Arculat tervezési csomag árak


Minden tervezett anyagot a megfelelő formátumban átadunk, hogy a későbbiekben is alkalmazhassa. Ha olyan elemeket szeretne, amit a csomag ajánlatunk között nem talál, kérjen egyedi árajánlatot. Szeretnénk felhívni a figyelmet arra, hogy olyan produktumról van szó, ami még nem létezik, csak a megbízás után keletkezik, ezért elengedhetetlen a bizalom a tervezők alkalmasságával kapcsolatban.

logó

Logo (2 vázlat, 2 módosítási kör) 80.000 Ft - tól

Minden további logóterv

40.000 Ft - tól

névjegykártya

Névjegykártya 25.000 Ft Névjegykártya személyre szabása 3.500 Ft / személy

levélsablon

Word levélsablon, nyomdai levélpapír 30.000 Ft - tól

boríték

Boríték 15.000 Ft - tól

katalógus

Katalógus

A5 – 7.000 Ft / oldal - tól A4 – 10.000 Ft / oldal - tól

plakát

Plakát 70.000 Ft - tól

szórólap

Szórólap 30.000 Ft - tól

Arculati kézikönyv

Arculati kézikönyv 80.000 Ft - tól

psycholog5
UGRÁS AZ OLDAL TETEJÉRE